lauantai 18. helmikuuta 2012

Vaaran vuodet ja niiden opetukset ovat unohtuneet. Nyt menemme täysillä KGB-juuristen johtajiemme (tarja halonen, urpilainen, katainen) hetteikköön. Kuka meitä auttaisi?

Vaaran vuodet ja niiden opetukset ovat unohtuneet. Nyt menemme täysillä KGB-juuristen johtajiemme (tarja halonen, urpilainen, katainen) hetteikköön. Kuka meitä auttaisi?

Ennen (1918, 1939-1947) mielsimme asiat selkeämmin ja varoimme vaaraa paremmin. Missä on nykyinen vaarantunnistamisanturimme?

Varuskuntien alasajo ilman Nato-jäsenyyttä on todella typerää ja hedelmätöntä erilaisten Ottawan miinasopimusten noudattamisten kanssa.

Kataisen ja Urpilaisen logiikka ja toimet ovat sellaista mistä ennen olisi epäilty Terijoen hallitustaustaisuutta

Varuskuntien alasajo rajattoman maahanmuuton ja kehitysavun leikkaamisen sijaan ei palvele ekologisesti, eikä turvallisuuspoliittisesti isänmaatamme
Kansakuntamme aluesaantojen palautuksen pelko kajastaa näiden sotasyyllisyyksien torjunnan takana

UKK oli vikoineenkin kokonaisen Suomen asialla. Sen jälkeeno on ollut vain Moskovan orjaleirin vouteja

Siksi olemme jääneet jälkeen Puolasta ja muista Baltian maista turvallisuusvajeen ollessa osamme

Kansakunnallinen terminaattori

( Kirjoitus taltioitu netistä )

--------------------
http://neuvostovastainen-natsi-rasisti.blogspot.com
---------------------------------

1 kommentti:

 1. Ajattelevat suomalaiset Svinhufvud, Mannerheim, Sibelius ovat huolehtineet A.F.Airon tapaan kansakunnnallisesta ajattelusta aiemmin. UKK oli heikko jatkumo mutta parempi kuin nykyinen jälkeisensä edustajat

  Nyt tilanne on se että järjettömyys ja sopulilaumasieluisuus kuka surkeimmin piipittää tai määkyy vuohien tapaan on pop. Puuttuu vain Idols-kisa ko. asiasta ;).

  Vellu ;) lillun lallun .. suo siellä vetelä täällä me-kyselyysi on vastattu, mutta tervehtiminen on sinulle ilmeisesti muuta kuin tervehtimistä. Käsitervehdys ilmaan on huomattavasti reippaampi, näyttävämpi, kuin toisen hikisen tai flunssabasilleja sisältävän käden puristaminen.

  Käsi pystyssä-tervehdys ei ole mitenkään erityisesti "saksalainen" vaan yleimaailmallinen "olen aseeton" -tervehdys. En ole nähnyt että vanhoja intiaanielokuvia olisi ugh-tervehdyksineen verrattu nsdap-näkemyksiin. Toisaalta kommunismin nyrkki pystyssä tervehdys on jtkn sallitumpi vaikka se on suorastaan paljon uhkaavampi ja voi sisältää vaikka räjähteen?

  Kansakunnallinen terminaattori ;)

  Lehto at your service ;)

  Nomen ist omen = Kansakunnnallinen ajatusten kehto

  VastaaPoista

Tervetuloa jättämään myös sähköpostiini viestiä aiheesta e-mail: keskustelua(at)gmail.com