lauantai 12. lokakuuta 2013

Laitoin komunisti / bolsevikki eduskunnan puhemies stalinisti eero heinäluomalle julkisen palautteen blogiinsa. Katsokaa kauanko on siellä

Laitoin komunisti (luit oikein)/ bolsevikki eduskunnan puhemies stalinisti eero heinäluomalle julkisen palautteen blogiinsa. Katsokaa kauanko on siellä ;)

"Älä äijä höpötä paskaa ;) missä on hourailusi stalinin käsitervehdyksistä, sekä kommunismin yli 100 miljoonasta uhrista?

Me emme asu Saksassa, emmekä Itävallassa, täällä saa ja pitää tervehtiä niinkuin mieli on altis

Hieman motiivitaustaa, toiset ymmärtävät ja toiset tarkoituksella vääristelevät, kiitoksia "Kumitontulle": 

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2013/10/muhammedin-pilakuvista-suomalaisiin.html

-----------------------------------------------------

torstai 3. lokakuuta 2013Muhammedin pilakuvista suomalaisiin tabuihin


En ollut ajatellut millään tavalla kommentoida eduskunnan puhemiehen Heinäluoman (SDP) päätöstä puhutella James Hirvisaarta ja sitä seurannutta Perussuomalaisten päätöstä erottaa Hirvisaari puolueesta. Mikään typeryys ei enää eduskunnan suunnalta jaksa ihmetyttää, joten ei ollut mitään syytä aiheesta pillastua. Hirvisaari kuuluu siihen harvinaiseen poliittiseen eliitin ryhmään, että hänen elantonsa ei ole riippuvainen uudelleen valinnasta, eikä hänen maailmankuvansa romahda, kun ei tule uudelleen valituksi. Hirvisaari on ollut kansan edustaja, yksi äänestäjiensä vertaisista. Yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden seurauksena parlamenttiin nousee kansalaisia kaikista lähtökohdista. Otos painottuu hiukan keskivertoa paremmin menestyviin, koska äänestämättä jättäneet ovat usein myös muulla tavoin syrjäytyneitä elleivät jätä äänestämättä arvovalintojen takia, kuten osa libertaareista ja anarkisteista.

Olen itse kahden vaiheilla joka vaaleissa äänestämisen mielekkyyden osalta, koska en halua antaa myöntymystäni sille poliittisen toiminnan oikeutukselle, että äänestäjien enemmistö säätää ryöstämisen lailliseksi ja pyhittävät omantuntonsa sillä, että ryöstämisen tekevät muut, tehtävään valitut. Näytelmä muistuttaa keskiajan pyöveli-laitosta, jossa huputettu mies hoiti työn ja kansa hurrasi. Olen toistaiseksi äänestänyt, koska jostain on aina löytynyt yksittäinen ehdokas, johon olen voinut riittävästi samaistua ja pitää hänen läpimenoaan luultavana. Viimeksi Perussuomalaisilla oli joitain tällaisia ehdokkaita, mukaanlukien James Hirvisaari. Nyt kun koko poliittinen eliitti on kääntänyt hänelle ja hänen edustamalleen kansanosalle selkänsä, alkavat minunkin toiveeni kansanedustuslaitoksen teatraalisuuden ja pompöösin turvotuksen laskemisesta hiipua. Eduskunnassa saa olla vain sellainen pelle kuin mitä ovat Katainen, Urpilainen, Kanerva ja kumppanit. Muita klovneja ei sirkukseen kaivata.


Syy miksi kuitenkin päätin kommentoida tapahtunutta liittyy siihen pikanttiin yksityiskohtaan, että kuvassa joka erottamiseen johti, seisoo vanha tuttumme Seppo Lehto. Mies joka ei kuvia kumarra vaan repii niitä.

Seppo Lehto on saanut poikkeuksellisen rajun tuomion sananvapausrikoksista Suomessa. Kaikki se, mistä hänet tuomittiin, olisi (tietojeni mukaan) mennyt Yhdysvalloissa ilman muuta sananvapauden suojan alle, mutta Eurooppa on toista maata. Euroopassa kansallissosialistien tunnukseksi laskettu tervehdys on tabu. Myös Suomessa, koska Neuvostoliitto jäi sattuman oikusta voittajien puolelle 1945 ja määräsi saksalaisen sosialismin tunnukset hävitettäväksi. Tällä tiellä ollaan, ja tämä kyseinen tapaus vain osoittaa Euroopan kyvyttömyyden henkiseen puhdistumiseen vuosikymmenien takaisista rikoksista.

Eurooppa ei ole koskaan käynyt läpi Toisen maailmansodan jälkeistä henkistä vararikkoaan eikä suhdettaan neuvosto-sosialismiin eli bolsevismiin. Eurooppa on järjestelmällisesti kieltäytynyt keskustelemasta sosialismista vaan syyttänyt - kiitos Stalinin - kaikesta äärioikeistolaisuutta. Natsi-Saksan liittäminen millään tavalla oikeistoa on sikäli kornia, että 30-luvun Saksa pilkkasi ja vihasi Yhdysvaltoja, joka oli jo tuolloin "oikeistolainen" yhteiskunta. Euroopan henkinen puhdistautuminen tulisi siis aloittaa siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että tunnustettaisiin Toisen maailmansodan olevan kahden sosialistisen järjestelmän keskinäinen yhteenotto. Sen jälkeen voitaisiin kyseenalaistaa SEKÄ Saksan (nationalistinen) sosialismi ETTÄ Venäjän (internationalistinen) sosialismi.


Mitä Seppo Lehto osoittaa valokuvassaan? Uskoisin, että ensisijaisesti se on henkinen kostoretki siihen instituutioon, joka hänen vapautensa sananvapausrikoksesta riisti. Toissijaisesti mutta uskoakseni tarkoituksellisesti Lehto myös paljastaa tuon instituution sisäisen, henkisen mädännäisyyden. Siellä ei saa tehdä "natsitervehdystä", mutta siellä kokoontuu puolensataa ihmistä, jotka omissa kokouksissaan kutsuvat toisiaan tovereiksi ja laulavat juhlissaan Internationalia. Tätä ironiaa ei meillä juuri ymmärretty, koska henkinen parantuminen Toisen maailmansodan rikoksista on vielä kesken ja sosialismin tuomitseminen (nationalistinen ja internationalistinen) on tekemättä. Lehto joutuu tämän maksumieheksi ja kiitän häntä siitä, että hän on valmis ryvettämään oman maineensa tässä taistelussa, jonka voittajasta ei ole epäselvyyttä. Ja kiitos myös James Hirvisaarelle, että uhrasit oman urasi tukiessasi sananvapautta.


Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:
Seppo Lehto kakkaa Stalinin suuhun - käsi natsitervehdyksessä.

------------------------------------------------------------

Seppo Lehto armotonta heilausta ja morotusta

http://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.com 

Tekopyhille kuten eero heinäluoma keskisormea ja kakkareikää ;)" 

http://www.helsinginuutiset.fi/blogit/eero-heinaluoma/259585-kasitervehdyksia#comment-179980

-----------------
Eero Heinäluoman komuharhaa ja suoranaisia historian vääristelyitä: http://www.helsinginuutiset.fi/blogit/eero-heinaluoma/259585-kasitervehdyksia#comment-179980

Missä on reaalisosialismin eli bolsevismin uhrien kärsimykset ja rinnastukset stalinin kädenliikkeisiin rakkaana isä aurinkoisena? Unohtaa ei sovi, että ilman Saksaa olisi jäänyt Suomi kuin alasimelle.

Saksalaisia oli yli 200 000 aseveljinämme turvanamme, ei suinkaan miehittäjinä. Puola taasen syyllistyi saksalaisten vainoamiseen Versaillesin aluesaantojen alueilla ymv: 

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Eero Heinäluoma eduskunnan virallinen foliohattu ja bolsevismin valheiden suoltaja Käsitervehdyksiä-otsikolla eli harhauttava ideologiaansa sopiva kommarikirjoituksensa netissä: 

Jonninjoutava jorinsa, jopa suoranaisina valheina alkaa ilmeisesti Tiedonantaja-lehden pikkujoulutunnelmissa?
----

"Olin puhemiesvierailulla Puolassa joulukuussa 2012 ja pyysin mahdollisuutta vierailla Auschwitzin keskitysleirillä. Muutama tunti paikassa, jossa yli miljoona ihmistä surmattiin vain yksi ihmispolvi sitten, jättää pysyvän jäljen.
Auschwitzin leirille vietiin alun perin Saksan ja miehitetyn Puolan toisinajattelijoita, romaneja ja miehitettyjen maiden vastarintaliikkeen aktiiveja. Leirille päätyi moni työväenliikkeen ja ammattiyhdistysliikkeen aktiivi, Jehovan todistaja ja sotavanki. 
 Myöhemmin leiriä laajennettiin ja siitä tehtiin juutalaisten tietoisen Euroopan laajuisen tuhoamisohjelman yksi päänäyttämö – todellinen kuolemanleiri. Auschwitz laajennettiin Birkenauhun, jossa kuolemasta tehtiin teollista toimintaa. Parhaimmillaan leirillä kaasutettiin ja poltettiin kymmenen tuhatta ihmistä päivässä.
Leirin toiminta oli hämmästyttävän suoraviivaista ja julmaa. Heti juna-asemalla tehtiin ratkaiseva jako: suoraan tuhottavaksi valittiin naiset, lapset ja heikkokuntoiset. Vahvimmat, noin kolmasosa saapujista, siirrettiin työleirille. Heidän elämäänsä lisättiin muutaman kuukauden ajan kärsimystä ennen kaasukammiota. Monet nääntyivät pakkotyöhön, nälkään tai kuolivat sairauksiin ennen kaasutusta.
Leirin aidan vieressä on tänäänkin komendantin kartanorakennus. Siinä asuivat paitsi leirin päällikkö, myös hänen vaimonsa ja lapsensa. Komendantin idyllisestä puutarhasta löytyy jopa uima-allas. Vaimolle ja lapsille leirin todellista luonnetta ei kerrottu.
Satojen tuhansien ihmisten surmaamisesta vastannut Rudolf Höss oli huolehtivainen perheenisä. 
Natsismi on syyllinen ihmiskunnan historian suurimpiin julmuuksiin, kuuden miljoonan juutalaisen tuhoamiseen ja toisen maailmansodan aiheuttamiin kymmeniin miljooniin kuolemiin.  Historiankirjansa lukenut ihminen ei voi ymmärtää kansanmurhan historiallisen totuuden kieltämistä, tämän julmuuden vähättelyä tai natsismin kuittaamista huumoriksi.
Suomi ei joutunut kokemaan natsismia sen koko voimassaan. Ihmisinä voimme kuitenkin oppia myös muiden kokemuksista ja osoittaa ymmärtävämme historian tapahtumia. Olla lujina, jotta natsismi ja sen seuralaiset eivät koskaan enää nousisi uudelleen.
Natsitervehdykset tai natsipukeutuminen pysykööt Suomessa jatkossakin paitsi kiellettyinä, myös halveksittuina asioina. Niin eduskunnassa kuin muuallakin."

------
Täydensin kommenttiosiota illan aikana vielä pari kertaa:

Rikollinen kommari ilmeisesti kommarisenaattorille vuotaa kustoksestaan (=komuvalheistaan) kiitosta ;)
Dalai Lamasta tasankointiaaneihin jatkuu heilauksemme ;)
Seppo Lehto ;) turha on komurunkkujen hurskastella

-----------------------------------------------

Demariaate syöksi Suomen Vapaussodan 1918 sisällissodan sivuraiteelle Mommilan veriöylynä ja muina vastaavina lahtauksina
Häpeä sinä kommunistipieru eero liukas luikku
Seppo Lehto armoton heilaaja

Suomi suomalaisille http://seppo-lehto-huumoria.blogspot.com terveisin öitä kaikille
---

Katse itään ja todellisiin vääryyksiin: Miehitetyt alueemme takaisin miehittäjä-Ryssältä ( Russian federation)

--------


----------------------------------------------
Lopuksi kansanedustaja James Hirvisaaren puhe aiheesta:--------------------

http://neuvostovastainen-natsi-rasisti.blogspot.fi/

-------------------------------------------