keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Marxististalinisti kommunisti Yrjö Rautiosta voi sanoa, että kommunismi kuoli mutta kaltaisensa "rutto" ja kaheli jäi vaivoiksemme tiedutusvälineisiin harhauttamaan siitä mikä tässä ajassa on oikein ja mikä väärin (omia sanoja siteeraten takaisinpäin tässä ei voi olla kyse muusta kuin vastavuoroisuudesta). Miten se menikään yksi sormi muualle ja 3 sormea itseenpäin, näin se on yrjö rautionkin tapauksessa, vanha kommunistiveri laittaa valehtelemaan paperimediassa ja nettiversiossa oheiseen tapaan


Kommunismin perinnön näemme karttakuvassa, sekä punabolsevikkien oksennuksena mediassa

Kahelikommunisti Yrjö Rautiosta voi sanoa, että kommunismi kuoli mutta kaltaisensa "rutto" ja kaheli jäi vaivoiksemme tiedutusvälineisiin harhauttamaan siitä mikä tässä ajassa on oikein ja mikä väärin (omia sanojaan siteeraten takaisinpäin tässä ei voi olla kyse muusta kuin vastavuoroisuudesta). Miten se menikään yksi sormi muualle ja 3 sormea itseenpäin, näin se on yrjö rautionkin tapauksessa, vanha kommunistiveri laittaa valehtelemaan
paperimediassa ja nettiversiossa oheiseen tapaan


Seppo Lehdon moro-tervehdys on aiheuttanut punamädättäjissä harvinaisen paljon kakkaripulia ja housuun kakkimista esim demarikentässä mm punaterrorin perillinen eero heinäluoma taisi traumatisoitua loppuiäkseen, eikä uskalla enää jatkossa pyyhkiä edes auton tuulilasista huuruja, jottei syyllisty natsismiin käden ojennuksellaan? Julkisen liikenteen bussin pysäytys taitaa olla nyt loppu kaikilta, jottei ihmiset leimaudu punaterroristi eero heinäluoman tapaisten komujätösten vainon edessä "natseiksi"?

--------------------------
Kommunistisen totalitarismin ja sairauden ilmenemismuodot ovat monet, kuten näemme Apu-lehden toimituksellisesta kommunistisesta oksennuksesta, mikä kommariripulointina ja härkäsammakkoina, kaheli yrjö raution kitusista on oksennettu, jopa nettiin paperiversion lisäksi tarkoituksella solvaamaan istuvia kansanedustajia perussuomalaisia Jussi Halla-aho, Juho Eerola, Muutos 2011 edustajaa James Hirvisaari, sekä tamperelaista superhumoristi kansantaiteilija ja perfektionisti historioitsija Seppo Lehtoa:

----------
Marxististalinisti yrjö raution tauta on pikkugooglauksella selvillä niille jotka eivät enää muista tai halua muistaa:

Yrjö Rautio

Yrjö Antero Rautio (s. 29. tammikuuta 1949 Ylitornio)[1] on suomalainen toimittaja. Hän työskenteli vuodet 1988–2004 Vasemmistoliiton pää-äänenkannattajan Kansan Uutisten päätoimittajana.
Rautio valmistui Tampereen yliopistosta yhteiskuntatieteiden kandidaatiksi 1978 pääaineenaan sosiologia. Heti valmistuttuaan hän meni töihin oululaiseen Kansan Tahto -lehteen, joka oli tuolloin Suomen Kansan Demokraattisen Liiton(SKDL) äänenkannattaja. Rautio työskenteli toimitussihteerinä ja -päällikkönä 1978–1983 sekä päätoimittajana 1983–1988. Hän oli 1980-luvulla yksi kansandemokraattisen liikkeen enemmistön keskeisimmistä ideologeista.
Vuonna 1988 Rautio valittiin SKDL:n pää-äänenkannattajan Kansan Uutisten päätoimittajaksi, jossa tehtävässä hän jatkoi tammikuuhun 2004. Rautio erosi lehden palveluksesta ja puolueesta ajauduttuaan erimielisyyksiin Vasemmistoliiton puheenjohtajan Suvi-Anne Siimeksen kanssa.[2] Hän väitti puolueen ja sen johtajan unohtaneen aatteellisen perintönsä ja vaati paluuta Marxiin.[3] Irtisanouduttuaan Rautio väitti Kansan Uutisten purkaneen hänen työsuhteensa perusteetta kesken irtisanomisajan. Käräjäoikeus piti lehden menettelyä lainmukaisena. Osapuolet sopivat kiistan ennen hovioikeuskäsittelyn alkua. Tapahtuneen jälkeen Rautio kirjoitti Apu-lehteen kolumneja ja hänet palkattiin myöhemmin lehden toimittajaksi. Rautio esittää lyhyistä kommenteista koostuvia lausahduksia, mitkä hän sisällyttää poliittisiin kolumneihinsa "heittolaukauksina".

-----
Muka kolumni, sanoisin että kommunistista ripulipaskaa: 
Kolumnit
http://www.apu.fi/artikkeli/kolera-lahti-rutto-jai

Kommunistista oksennusta kaheli yrjö rautiolta: "Kolera lähti, rutto jäi

Tähän apu-lehden kommunistiseen oksennukseen sopii mielipidevanki Seppo Lehdon piirrustus Turun vankilasta elokuulta 2010:


Yrjö Rautio: "Ei Hirvisaaren potkuilla ole välttämättä tekemistä sen kanssa, että Timo Soini trimmaa puoluettaan hallituskuntoon. Potkut vain olivat vähintä, mitä mikään puolue olisi tässä tilanteessa voinut tehdä. "
Jossakin kulkee raja Perussuomalaisillakin.
Tamperelainen kaheli Seppo Lehto esitti eduskunnan lehteriltä natsitervehdyksen tukeakseen Jussi Halla-ahon eurovaalikampanjaa. Siinäpä sitä tukea tulikin! Valtiopäivämies James Hirvisaari kuvasi tervehdyksen, ja jotta typeryys olisi täydellistä, kuva piti syöttää saman tien nettiin.
Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma nuhteli Hirvisaarta, ja Perussuomalaisten puoluehallitus erotti hänet puolueesta.
Ei Hirvisaaren potkuilla ole välttämättä tekemistä sen kanssa, että Timo Soini trimmaa puoluettaan hallituskuntoon. Potkut vain olivat vähintä, mitä mikään puolue olisi tässä tilanteessa voinut tehdä.
Eikä kyse ole vain yhdestä natsitervehdyksestä, vaan Hirvisaaren koko poliittisesta urasta – vai pitäisikö puhua ureasta?
Mikään puolue ei halua Hirvisaaren kaltaista jäsentä enempää kuin ihminen kaipaa koleraa elämänkumppanikseen.
Vaarallisimmat jäivät
Ei Perussuomalaiset sitä paitsi hallituskuntoon tullut sillä, että siitä yhdestä reppanasta pääsi.
Paljon vaarallisempia jäi.
Halla-aho on älykäs, omalla omituisella tavallaan sivistynytkin – ja vainoharhainen. Samaa voi sanoa Olli Immosesta ja Juho Eerolasta. Eerolan kuulumista Halla-ahon ryhmään voi ihmetellä eniten. Hän on jopa fiksu ja henkilönä mukava.
Suomen kielessä on tähän asti käytetty yhden lajin vinksahtaneista lainasanaa rasisti. Hirvisaari tarjoaa sille suomennosta nuiva.
Hirvisaaren potkut voivat säikäyttää joitakin nuivia kuriin ja nuhteeseen, mutta tuskin ainakaan Halla-ahoa.
Fiksut fanaatikot
Historian ja ihmismielen arvoituksia on, että kaikissa fanaattisissa liikkeissä on aina ollut mukana myös erittäin älykkäitä, sivistyneitä ja fiksuja ihmisiä, vaikka nämä liikkeet lopulta ovatkin täysin älyttömiä ja sivistymättömiä.
Heitä oli fasismissa ja natsismissa. Heitä oli stalinismissa – myös sen suomalaisessa ilmenemismuodossa, jota kaunistellen taistolaisuudeksi kutsuttiin. Heitä on ollut myös uskonnollisissa ääriliikkeissä, eikä niin järjetöntä huuhaata löydy, ettei siihen haksahda myös muuten ihan fiksuja ihmisiä.
Monet fanaatikot voivat olla muilla elämänalueilla ihan fiksuja, mutta muuttuvat kuin toiseksi ihmiseksi, kun tullaan heidän kiihkoilualueelleen. Silmiin syttyy hullun kiilto, ja suu alkaa syytää sanoja omia aikojaan. Joillakin heistä on luonnevika tai hoitamatta jäänyt mielenterveysongelma, mutta ei kaikilla.
Fiksut fanaatikot ovat vaarallisimpia. Ääriliikkeet tarvitsevat heitä johtajikseen – ja hyväuskoisia idiootteja johdettavikseen."
 ----------------------------
Yrjö Raution kommunismia tihkuva ääriliike on kun istuu pöntölle lukemaan tiedonantaja-lehteä ja juomaan stalisnajaa? 
Kunpa se jäisikin vain siihen, mutta kaheli on keskuudessamme ;(. Peruuttakaamme apu-lehti.

Ystävällisen terveisin kansakunnallinen opastaja ja opettaja Seppo Lehto

-------
----------